Ulkoverhousremontti

Uusi ulkoverhous pitkällä 15 vuoden takuulla voidaan asentaa myös talvella

Uudella ulkoverhouksella saat kotisi näyttämään ja tuntumaan aivan kuin uudelta. Talon ryhti, väri ja muoto saavat uuden ilmeen ja samalla talon lämpötalous paranee huomattavasti tiiviyden parantuessa.

Näin Optimal Ulkoverhousremontti™ etenee vaihe vaiheelta

Optimal-ulkoverhousremontti sopii kaikkiin kokonaan tai osittain puuverhottuihin taloihin. Se sopii myös kohteisiin, joissa esimerkiksi mineriitti- tai peltiverhous halutaan vaihtaa moni-ilmeisempään ja tyylikkäämpään puuverhoukseen tai huolettomaan vinyyliverhoukseen. Tehdasmaalauksen ja nerokkaan kiinnitysratkaisunsa ansiosta Optimal-ulkoverhousremontin voit toteuttaa täysin valmiiksi ympäri vuoden.

1. Ulkoverhousremontin aluksi Optimal-remonttiasiantuntija tekee arvion ulkoverhouksen kunnosta ja sen rapistumiseen johtuneista syistä. Usein syynä on vain rakennusken ikä tai huollon puute, jolloin puu on rapistunut eikä verhousta voida enää kunnostaa riittävän hyvin kunnostaa. Ulkoverhouksen heikko kunto voi kertoa myös vesivaurioista tai rakennuksen lämpövuodoista. Tällaiset viat täytyy remontin yhteydessä korjata, jotta ne eivät pääse toistumaan ja pilaamaan uuttakin verhousta.

2. Tarkastuksen ja arvion perusteella Optimal-asiantuntija laatii korjaussuunnitelman sekä laskee tarkan hinnan ulkoverhouksen uusimisesta. Samassa yhteydessä voidaan sopia myös lisäeristyksen asentamisesta, jolloin myös talon energiatehokkuus paranee ja lämmityskulut pienenevät.

3. Urakkasopimuksessa sovitaan asennusaika, jonka perusteella Optimal toimittaa kaikki tarvikkeet kiinteistöllesi.

4. Purkutyövaiheessa vielä tarkistetaan rakenteiden kunto, korjataan mahdolliset lahovauriot ja asennetaan sovitut lisäeristykset. Riittävillä tuuletusraoilla turvataan rakenteisiin syntyvän kosteuden poistuminen ja lisätään näin uuden verhouksen ikää.

5. Optimalin käyttämä ulkoverhouslauta on tehtaalla valmiiksi maalattu, jolloin se on asennuksen jälkeen täysin valmis, eikä erillistä maalausta tarvita. Laudoitus asennetaan naulaamalla se pontista, jolloin naulankannatkaan eivät jää näkyville, eikä verhouksessa ole kosteutta kerääviä koloja.

6. Optimal-ulkoverhoukseen kuuluu myös ikkunanpeililautojen uusiminen, vesipeltien asennus sekä tyyliin sopivien nurkkalautojen asennus.

7. Asennuksen päätteeksi asentajat siivoavat sotkut ja vievät purkujätteet kierrätykseen.

8. Remontin valmistuttua kohteessa suoritetaan luovutustarkastus, jossa todetaan, että kaikki työvaiheet ja materiaalit vastaavat yhdessä sovittua tilausta. Luovutustarkastuksen yhteydessä Optimal antaa asentamalleen ulkoverhoukselle peräti 15 vuoden materiaalitakuun!

NYT OPTIMALILTA: Kestävät ja näyttävät vinyyliverhoukset asennettuna tai tarvikepakettina

Rakennus Optimal Oy on vinyyliverhouksen valtuutettu jälleenmyyjä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueilla. Huoltovapaa vinyyliverhous vastaa ulkonäöltään kaunista lautaverhousta. Sen ”elävä pinta” antaa rakennuksille luonnollisen ulkonäön, joka pysyy vuosikymmenet saman näköisenä. Kaunis ulkonäkö on julkisivun tärkeimpiä ominaisuuksia.

Vinyyliverhous on kestävä

Vinyyliverhousta on valmistettu yli 40 vuoden ajan ja se on kestävä rakennusmateriaali. Siitä tehdyt tutkimukset ja yli 40 vuoden käyttökokemukset vastaavissa ja jopa vaativammissa sääolosuhteissa kuin Suomessa (esim. Kanadassa), osoittavat että sen kestävyys sääoloja (auringonvalo, sadevesi, pakkanen) vastaan on merkittävästi parempi kuin maalatulla ulkoverhouksella yleisesti on.

Vinyyliverhous säilyttää joustavuutensa kovallakin pakkasella. Tuotteen kestävyyden kertoo hyvin se, että Suomeen asennettaville vinyyliverhouksille myönnetään 40 vuoden takuu. Takuu on tehtaan myöntämä kirjallinen takuu.

Vinyyliverhous on nopea asentaa – ympäri vuoden

Vinyyliverhous asennetaan tuuletusrimoihin. Yhden levyn koko on 0,77 m² tai 0,93 m² ja sen kiinnittäminen on vaivatonta. Tämän ansiosta se on nopea asentaa.

Vinyyliverhous voidaan asentaa vuodenajasta riippumatta ja asennuksen jälkeen talosi ulkoverhous on valmis. Helpoimmalla pääset kun tilaat vinyyliverhouksen valmiiksi asennettuna taloosi.

Vinyyliverhous on värivalmis ja kevyt

Vinyyliverhouslevyt ovat värivalmiita. Kun vinyyliverhous on asennettu taloosi on seinäpinta kokonaan valmis, eikä se vaadi korjaus- yms. maalauksia.

Vinyyliverhouksen paino on vain n. 1,7 kg/m². Keveys nopeuttaa asennusta, eikä vinyyliverhouksen paino rasita muita rakenteita.

Vinyyliverhouksen pinta kestää – ei halkeile, ei vääntyile eikä lohkeile

Vinyyliverhouksessa on ultraviolettisuojaus ja sitä käytetäänkin paljon myös ilmastoltaan aurinkoisemmissa maanosissa kuin Suomessa. Vinyyliverhous on läpivärjättyä PVC-muovia. Kun materiaali lämpölaajenee, se laajenee kokonaan. Pinnassa ei ole irtoavaa kerrosta kuten monissa muissa materiaaleissa, joissa on yhdistetty kaksi tai useampia materiaaleja toisiinsa.

Normaali asennuksella vinyyliverhous kestää 35 m/s tuulen nopeuden. Lisäohjeiden mukaisesti asentamalla saadaan kestävyys vielä suuremmaksi.

Ja ennen kaikkea vinyyliverhous on helppohoitoinen!

Vinyyliverhouksen pinta on likaa hylkivä, joten sen likaantuminen on vähäistä. VinyyliverhousTM puhdistetaan normaalisti vedellä huuhtelemalla. Jos ympäristössä on runsaasti saasteita (esim. noki), voidaan puhdistuksessa käyttää esim. astianpesuaineliuosta ja painepesuria.

Pyydä Optimal-asiantuntija paikalle ja saat maksuttoman tarjouksen talosi ulkonäön uudistamisesta vinyyliverhouksella! >>

Millaiset ovat ulkoverhousremonttiin liittyvät takuut?

Asennustöiden ja loppusiivouksen päätyttyä asiakkaan kanssa tehdään työmaalla lopputarkastus.

Työstä kirjoitetaan luovutuspöytäkirja, jonka jälkeen astuu voimaan viiden (5) vuoden Optimal-takuu. Mikäli takuuajan aikana ilmenee asennustyöstä johtuvia virheitä tai puutteita, Optimal korjaa ne veloituksetta. Kaikille asennetuille materiaaleille (kattopellit ja –huovat, ikkunat, verhouslaudat, kattoturvatuotteet jne.) myönnetään valmistajien antamat takuut (5-25 vuotta).

Kannattaako minun tilata suunnittelukäynti?

Milloin viimeksi kiersit ja tarkastit kotisi ulkoverhouksen? Tiedätkö, missä kunnossa vesipellitykset ja saumat ovat?

Suunnittelukäynnin aikana Optimalin asiantuntija tutustuu perusteellisesti remontoitavaan kohteeseen ja tekee siitä remonttiarvion. Suunnittelukäynnillä tarkistetaan ulkoverhouksen kunto, mahdolliset vuotokohdat ja puutteet. Arvinnoinnin yhteydessä pääset näkemään, miltä näyttää Optimalin käyttämä valmiiksi maalattu ja talvellakin asennettava ulkoverhousmateriaali. Saat remontista tarkan kustannusarvion ja tarjouksen. Kaikki tämä on sinulle maksutonta, eikä vielä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton asiantuntijakäynti

Millaisen rahoituksen voin saada remonttiini?

Suurin osa asiakkaistamme käyttää remonttien rahoittamiseen valmiiksi neuvoteltua Optimal-rahoitusta (yhteistyökumppanina Nordea-rahoitus). Sen todellinen vuosikorko kaikkineen kuluineen on noin 7 %. Jos jossain vaiheessa myöhemmin haluat, Optimal-rahoituksen voi maksaa pois milloin haluaa, eikä siitä synny ylimääräisiä kuluja.

Rahoituksen kuukausierät voidaan sopia joustavasti. Esimerkiksi kattoremontin voi rahoittaa minimissään jopa 199 eurolla kuukaudessa!

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

  • Katot kuntoon ennen syyssateita! Kattoremonttia ei kannata siirtää päivääkään, kun kerran hommaan löytyy nyt laadukkaita tekijöitä. Ammattimiesten lisäksi saat Optimalilta remontillesi myös edullisen rahoituksen! Pyydä Optimalin kattoasiantuntijan ILMAINEN ARVIOKÄYNTI, jolloin saat maksuttoman remonttisuunnitelman ja tarkan ...
  • 2000€ remonttiraha-arvonta suoritettu! Optimalin 2000 euron Remonttiraha-arvonta keräsi runsaasti osallistujia. 1.6.2017 suoritetussa arvonnassa palkinnon voitti Päivi Huotari Kajaanista! Paljon onnea voittajalle! Seuraa Optimalin facebook-sivuja, sillä lisää arvontoja on tulossa… ps. Nyt on hyvä aika pyytää ...
  • Voita 2000 € remonttirahaa – osallistu heti! Osallistu ja voita 2000€ remonttirahaa kotisi remontointiin! Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa 2000€ remonttirahaa kotisi remontointiin. Kahdella tonnilla voit uudistaa kotisi ulko-oven, vaihtaa räystäskourut tai voit käyttää rahan osaksi isompaa ...

Lisää asiakkaiden kokemuksia

Kommentointi on suljettu.