”Suomalaiset ammattimiehet asialla!”

Raahessa asuvalla Veli Lindelällä on hyvät kokemukset Optimalin palvelusta. Omaan taloonsa hän on teettänyt kattoremontin ja liikerakennukseen on uusittu ulkoverhous ja bitumihuopakate. – Ei kyllä voi poikia moittia, Veli Lindelä kommentoi Optimalin työnjälkeä.

Lindelän omistama omakotitalo on rakennettu 1970-luvulla, jolloin kattokaltevuudet olivat loivia ja vesikourut asennettiin ns. piilokouruina. – Katto alkoi olemaan jo huonossa kunnossa ja vesikourut olivat jo melkein ruostuneet puhki, Veli Lindelä kuvaa lähtötilannetta.

Nyt katto pitää ja lumi luistaa

– Kiinnostuin Optimalista, kun heidän myyjänsä kävi kotona esittelemässä palvelua, mutta en silloin vielä osannut tehdä päätöksiä. Sitten Olli-Pekka Telkki otti uudestaan yhteyttä ja väännettiin kaupat katon korotuksesta, uusista kattopelleistä sekä kattoturvatuotteista. – Myös sadevesijärjestelmän asensi Optimalin oma yhteistyökumppani, Veli kertoo.
Kattoremontin yhteydessä vanha katto purettiin pois, kattoristikoiden kaltevuutta muutettiin jyrkemmäksi ja rakennettiin uudet kattorakenteet. Kattokorotuksen ansiosta yläpohjaan saatiin lisää tilaa, jolloin sinne voitiin turvallisesti puhaltaa myös lisäeristettä tuuletustilan säilyessä riittävänä. Lopuksi katolle asennettiin laadukas konesaumapelti. – Kyllä nyt katolta lumikin luistaa, Veli kertoo tyytyväisenä.

Liikerakennuksessa julkisivut kuntoon

Pari vuotta kotiinsa tekemän kattoremontin jälkeen syksyllä 2014, Lindelä pyysi Optimalilta urakan myös omistamansa huoltoaseman julkisivu- ja kattoremontista. – Vanhan huopakaton päälle asennettiin 3 mm:n vahvuinen, lasikuituvahvisteinen huopa, joka kestää aumakattoisessa rakennuksessa pitkään.
Liikerakennuksen ulkoverhouksena olleet mineriittilevyt jätettiin paikalleen ja niiden päälle tehtiin uusi koolaus peltistä julkisivua varten. – Uuden verhouksen ansiosta koko rakennuksen ulkonäkö koheni mukavasti. Se oli helppo ja suhteellisen edullinenkin remontti, Veli Lindelä sanoo.
Onnistuneiden projektien jälkeen Veli Lindelä sanoo arvostavansa Optimalin reipasta otetta asioiden hoitamiseen sekä tuttuja paikallisia asentajia. – Voin kyllä suositella, ammattimiehiä ne ovat ja osaavat asiansa!

Kategoria(t): Kokemuksia Rakennus Optimal Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.