NYT OPTIMALILTA: Kestävät ja näyttävät vinyyliverhoukset asennettuna tai tarvikepakettina

Rakennus Optimal Oy on vinyyliverhouksen valtuutettu jälleenmyyjä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueilla. Huoltovapaa vinyyliverhous vastaa ulkonäöltään kaunista lautaverhousta. Sen ”elävä pinta” antaa rakennuksille luonnollisen ulkonäön, joka pysyy vuosikymmenet saman näköisenä. Kaunis ulkonäkö on julkisivun tärkeimpiä ominaisuuksia.

Vinyyliverhous on kestävä ja huoleton

Vinyyliverhousta on valmistettu yli 40 vuoden ajan ja se on kestävä rakennusmateriaali. Siitä tehdyt tutkimukset ja yli 40 vuoden käyttökokemukset vastaavissa ja jopa vaativammissa sääolosuhteissa kuin Suomessa (esim. Kanadassa), osoittavat että sen kestävyys sääoloja (auringonvalo, sadevesi, pakkanen) vastaan on merkittävästi parempi kuin maalatulla ulkoverhouksella yleisesti on.

Vinyyliverhous säilyttää joustavuutensa kovallakin pakkasella. Tuotteen kestävyyden kertoo hyvin se, että Suomeen asennettaville vinyyliverhouksille myönnetään 40 vuoden takuu. Takuu on tehtaan myöntämä kirjallinen takuu.

Vinyyliverhous on nopea asentaa – ympäri vuoden

Vinyyliverhous asennetaan tuuletusrimoihin. Yhden levyn koko on 0,77 m² tai 0,93 m² ja sen kiinnittäminen on vaivatonta. Tämän ansiosta se on nopea asentaa. Vinyyliverhous voidaan asentaa vuodenajasta riippumatta ja asennuksen jälkeen talosi ulkoverhous on valmis. Helpoimmalla pääset kun tilaat vinyyliverhouksen valmiiksi asennettuna taloosi.

Vinyyliverhous on värivalmis ja kevyt

Vinyyliverhouslevyt ovat värivalmiita. Kun vinyyliverhous on asennettu taloosi on seinäpinta kokonaan valmis, eikä se vaadi korjaus- yms. maalauksia. Vinyyliverhouksen paino on vain n. 1,7 kg/m². Keveys nopeuttaa asennusta, eikä vinyyliverhouksen paino rasita muita rakenteita.

Vinyyliverhouksen pinta kestää – ei halkeile, ei vääntyile eikä lohkeile

Vinyyliverhouksessa on ultraviolettisuojaus ja sitä käytetäänkin paljon myös ilmastoltaan aurinkoisemmissa maanosissa kuin Suomessa. Vinyyliverhous on läpivärjättyä PVC-muovia. Kun materiaali lämpölaajenee, se laajenee kokonaan. Pinnassa ei ole irtoavaa kerrosta kuten monissa muissa materiaaleissa, joissa on yhdistetty kaksi tai useampia materiaaleja toisiinsa.

Normaali asennuksella vinyyliverhous kestää 35 m/s tuulen nopeuden. Lisäohjeiden mukaisesti asentamalla saadaan kestävyys vielä suuremmaksi.

Ja ennen kaikkea vinyyliverhous on helppohoitoinen!

Vinyyliverhouksen pinta on likaa hylkivä, joten sen likaantuminen on vähäistä. VinyyliverhousTM puhdistetaan normaalisti vedellä huuhtelemalla. Jos ympäristössä on runsaasti saasteita (esim. noki), voidaan puhdistuksessa käyttää esim. astianpesuaineliuosta ja painepesuria.

Pyydä Optimal-asiantuntija paikalle ja saat maksuttoman tarjouksen vinyyliverhouksesta! >>

Kategoria(t): Kokemuksia Rakennus Optimal Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.