Katon korotus – lisätilaa edullisesti

Tarvitsetko taloosi lisätilaa jopa kerroksen verran?

Optimal Kattoremontin avulla katon korotus onnistuu edullisesti, nopeasti ja ekologisesti. Uusia perustuksia ei tarvitse tehdä ja katon toimivuus kaikissa olosuhteissa huomioidaan. Katon korotuksen ohessa voidaan myös katon muotoa ja katemateriaalia muuttaa.

Ilmaisessa suunnittelukäynnissä asiantuntija tarkistaa katon kunnon, selvittää talon rakenteet ja tekee tarkan kustannusarvion. Optimal toimittaa kaikki tarvikkeet remonttikohteeseen muutamaa päivää ennemmin. Optimalin kautta saat korkealaatuiset ja kotimaiset materiaalit niin tiili-, pelti- kuin huopakattoihinkin. Optimalin asentajat tekevät katon korotuksen rakennusmääräysten mukaisesti ja nopeasti. Eristys, rakenteet ja tuulettuvuus huomioidaan remontoinnissa. Kattoremontin lopuksi asentajat siivoavat kaikki rakennusjätteet ja huolehtivat niiden asianmukaisesta kierrätyksestä. Remontin valmistuttua suoritetaan luovutustarkastus, jossa todetaan, että kaikki työvaiheet ja materiaalit vastaavat yhdessä sovittua tilausta. Luovutustarkastuksen yhteydessä Optimal antaa työlleen viiden vuoden takuun sekä materiaaleille kunkin valmistajan lupaaman takuuajan.

Kategoria(t): Remonttiblogi Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.