Ikkunaremontti

Optimal-ikkunaremontilla säästät energiaa, parannat äänieristystä ja lisäät asumismukavuutta

Nykyaikainen Optimal-ikkuna eroaa ratkaisevasti 20-30 vuotta sitten valmistetuista ikkunoista. Sen lämmöneristävyys ja ääneneristävyys on erinomainen, alumiinipuitteiden ansiosta ikkunat ovat huolettomia ja myös helppoja pestä. Ikkunaremontilla syntyy energiansäästöä ja asumismukavuus nousee kun vedontunnetta ei enää ole.

Näin Optimal Ikkunaremontti™ etenee vaihe vaiheelta

1. Optimal-remonttiasiantuntijan laatima remonttiarvio on ilmainen. Jos kuntoarvion perusteella päädytään ikkunaremonttiin se antaa mahdollisuuksia myös kodin ulkonäön ja viihtyisyyden parantamiseen. Optimal-asiantuntijan avulla ikkunoiden kokoa voi muutella tai pyytää kustannusarvion täsmälleen samankokoisista ikkunoista kuin aiemmin on ollut. Optimal mittaa ikkunat, arvioi asennustyön viemän ajan ja laskee tarkan tarjouksen ikkunanvaihdon kustannuksista.

2. Urakkasopimuksen solmimisen jälkeen Optimal tilaa määräkokoiset ikkunat sopimusvalmistajaltaan, joka toimittaa ne suoraan asennuspaikalle. Nopeimmillaan ikkunoiden valmistus tapahtuu muutamassa viikossa toimitussesongeista riippuen.

3. Sovittuna aikana Optimalin asentajat saapuvat paikalle, tekevät tarvittavat suojaukset ja irottavat entiset ikkunat yksi kerrallaan. Uuden ikkunan asennus entiseen aukkoon sujuu nopeasti, joten asennustöitä voidaan tehdä ympäri vuoden.

4. Ikkunan ympärykset tiivistetään saumausvaahdolla ja sisäpuolen listat asennetaan paikoilleen. Ulkopuolella ikkunan ympärykset laudoitetaan, vesipellit vaihdetaan tarvittaessa ja asennus viimeistellään.

5. Remontin valmistuttua kohteessa suoritetaan luovutustarkastus, jossa todetaan, että kaikki työvaiheet ja materiaalit vastaavat yhdessä sovittua tilausta. Luovutustarkastuksen yhteydessä astuvat voimaan myös Optimalin ja ikkunavalmistajan myöntämät takuut!

Uusien Optimal- ikkunoiden myötä kodistasi tulee viihtyisämpi, valoisampi ja helppohoitoisempi. Laadukkaat materiaalit, kotimainen valmistus ja Optimal-asentajien ammattitaito takaavat onnistuneen ikkunaremontin jokaiseen kotiin.

piklas_valtuutettukumppani

Soveltuuko Optimal Ikkunaremontti™ sinun kodillesi?

Kehittynyt valmistusteknologia ja uudet materiaalit ovat mullistaneet ikkunavalmistuksen viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vanhojen ikkunoiden suurimpia ongelmia ovat olleet huono lämmöneristyskyky sekä suuri huollon tarve erityisesti talon ulkopuolella. Monelta kiinteistönomistajalta huoltomaalaukset ovat jääneet tekemättä ja puinen ikkunapuite on vaurioitunut ja lahonnut.

Optimal-ikkunat sopivat kaikkiin suomalaisiin koteihin. Ne valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten ne sopivat minkä kokoiseen ikkuna-aukkoon tahansa. Ikkunaremontin yhteydessä ikkuna-aukkojen kokoja voidaankin joustavasti muuttaa ja saada kotiin lisää valoa sekä modernia ilmettä.

Ikkunaremontilla voidaan yleensä vähentää myös pestävien pintojen määrää ja vähentää huollon tarvetta. Alumiiniset ulkopuitteet ovat huoltovapaita ja kestävät vääntyilemattä vuosikymmenestä toiseen.

Uudet Optimal-ikkunat vähentävät huomattavasti myös äänten ja liikennemelun kulkeutumista huoneistoon.

Pyydä tarjous lomakkeella

Millaiset ovat ulkoverhousremonttiin liittyvät takuut?

Asennustöiden ja loppusiivouksen päätyttyä asiakkaan kanssa tehdään työmaalla lopputarkastus.

Työstä kirjoitetaan luovutuspöytäkirja, jonka jälkeen ulkoverhoukselle astuu voimaan viiden (15) vuoden Optimal-takuu. Mikäli takuuajan aikana ilmenee asennustyöstä johtuvia virheitä tai puutteita, Optimal korjaa ne veloituksetta. Kaikille asennetuille materiaaleille myönnetään valmistajien antamat takuuajat.

Kannattaako minun tilata suunnittelukäynti?

Milloin viimeksi tarkistit ikkunoidesi kunnon? Tiedätkö missä kunnossa vesipellit ja saumat ovat?

Suunnittelukäynnin aikana Optimalin asiantuntija tutustuu perusteellisesti remontoitavaan kohteeseen ja tekee siitä remonttiarvion. Suunnittelukäynnillä tarkistetaan ikkunoiden kunto, toiminnallisuudet ja mahdolliset puutteet. Arvinnoinnin yhteydessä pääset tutustumaan uusiin ikkunavaihtoehtoihin ja näkemään konkreettisesti miltä näyttää nykyaikainen ja uusimmat standardit täyttävä ikkuna. Saat ikkunaremontista tarkan kustannusarvion ja tarjouksen. Kaikki tämä on sinulle maksutonta eikä vielä velvoita sinua mihinkään.

Tilaa suunnittelija kotiisi

Millaisen rahoituksen voin saada remonttiini?

Suurin osa asiakkaistamme käyttää remonttien rahoittamiseen valmiiksi neuvoteltua Optimal-rahoitusta (yhteistyökumppanina Nordea-rahoitus). Sen todellinen vuosikorko kaikkineen kuluineen on noin 7 %. Jos jossain vaiheessa myöhemmin haluat, niin Optimal-rahoituksen voi maksaa pois milloin haluaa, eikä siitä synny ylimääräisiä kuluja.

Rahoituksen kuukausierät voidaan sopia joustavasti. Esimerkiksi kattoremontin voi rahoittaa minimissään jopa 199 eurolla kuukaudessa!

Ajankohtaista – uutuuksia – kokemuksia

  • Katot kuntoon ennen syyssateita! Kattoremonttia ei kannata siirtää päivääkään, kun kerran hommaan löytyy nyt laadukkaita tekijöitä. Ammattimiesten lisäksi saat Optimalilta remontillesi myös edullisen rahoituksen! Pyydä Optimalin kattoasiantuntijan ILMAINEN ARVIOKÄYNTI, jolloin saat maksuttoman remonttisuunnitelman ja tarkan ...
  • 2000€ remonttiraha-arvonta suoritettu! Optimalin 2000 euron Remonttiraha-arvonta keräsi runsaasti osallistujia. 1.6.2017 suoritetussa arvonnassa palkinnon voitti Päivi Huotari Kajaanista! Paljon onnea voittajalle! Seuraa Optimalin facebook-sivuja, sillä lisää arvontoja on tulossa… ps. Nyt on hyvä aika pyytää ...
  • Voita 2000 € remonttirahaa – osallistu heti! Osallistu ja voita 2000€ remonttirahaa kotisi remontointiin! Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa 2000€ remonttirahaa kotisi remontointiin. Kahdella tonnilla voit uudistaa kotisi ulko-oven, vaihtaa räystäskourut tai voit käyttää rahan osaksi isompaa ...

Lisää asiakkaiden kokemuksia

Kommentointi on suljettu.